Nu kan du se Hollywood-serie på Snapchat

Billed- og video-appen Snapchat, der ellers normalt bruges til at sende billeder mellem appens brugere, tilbyder nu egenproduceret indhold og har netop lanceret sin egen serie.

Snapchat lancerer sin egen tv-serie i kort format, der følger to veninder i Los Angeles. (Foto: AFP PHOTO / LIONEL BONAVENTURE)

Snapchat gør det muligt at sende både billeder og videoer til sine venner, og til forskel fra andre delingsprogrammer er det kun muligt at se de modtagne billeder og videoer i op til ti sekunder.

Snapchat går nu i fodsporene på blandt andre Netflix og ændrer sin rolle som formidler, da appen netop har lanceret sin egen tv-serie, der kan ses på Snap Channel.

Det skriver The Hollywood Reporter på sin hjemmeside.

Hollywood-serie i kort format

Snapchats tv-serie hedder ’Literally Can’t Even’ og følger veninderne Sasha Spielberg og Emily Goldwyn, der er døtre af henholdsvis filminstruktøren Steven Spielberg og filmproduceren John Goldwyn.

Udover at spille hovedrollerne har de to veninder selv skrevet serien, hvor de spiller fiktive udgaver af sig selv, og handlingen viser de to pigers liv og oplevelser i Los Angeles.

Snapchats nye seriesatsning er tro mod appens korte og flygtige format, og det ugentlige lørdagsafsnit er omkring fem minutter langt og kan kun ses i 24 timer, inden det forsvinder igen fra appen.

Snapchat som ny videoplatform

Det første afsnit af Snapchats egen serie kunne ses i lørdags og kommer i kølvandet på appens nye Discover-funktion, der for nylig blev lanceret.

Discover tilbyder indhold fra flere mediepartnere, blandt andre CNN, Vise og National Geographic, der hver især leverer videoindhold til appen.

’Literally Can’t Even’ vil i den kommende tid få følgeskab af serien ’SnapperHero’, og serien er produceret af folk uden for Snapchat. Afsnittene til ’SnapperHero’ bliver lavet af forskellige personligheder, der i forvejen er kendt fra de sociale medier.

Snapchat har op mod 100 millioner brugere

Snapchat har eksisteret siden 2011 og på trods af appens relativt korte levetid, har den hurtigt fået op mod 100 millioner brugere på verdensplan om måneden. I Danmark har Snapchat op mod 890.000 månedlige brugere.

Det er særligt appens flygtige format, der har gjort Snapchat populær hos især de unge, der kan blive fristet til at sende mere afslørende billeder. Der findes dog flere programmer, der kan gemme billederne, uden at afsenderen opdager det.

Facebook
Twitter