OVERBLIK Disse kendte er angiveligt blevet overvåget ulovligt af Se & Hør

Se en liste over, hvem der angiveligt har fået overvåget deres kreditkort af Se og Hør

Kronprinsparret er blandt de kendte, der angiveligt har fået overvåget deres kreditkortoplysninger. (© Scanpix)

Remee, Line Baun Danielsen, Oliver Bjerrehus, Lars Løkke Rasmussen, prins Joachim og prinsesse Marie.

Det er nogle af de kendte mennesker, der mellem 2008 og 2012 angiveligt har fået overvåget deres kreditkortsoplysninger af en it-specialist med tilknytning til Nets.

It-specialisten skulle derefter have givet oplysningerne videre til Se og Hør mod betaling, og med oplysningerne i hånden har Se og Hør haft mulighed for at spore kendtes laden og gøren og forvandle det til glittede historier i ugebladet.

Ofrene for overvågningBeskyldningerne optræder i romanen "Livet. det forbandede" skrevet af den tidligere Se og Hør-journalist Ken B. Rasmussen, og ulovlighederne er siden blevet bekræftet af andre kilder med relation til Se og Hør.

Herunder kan du få et overblik over, hvilke danskere der angiveligt er blevet overvåget.

- Line Baun Danielsen

Line Baun Danielsen i andet afsnit af "Mig og min alder" (© Koncern)

Se og Hør kan i 2008 fortælle, at politikeren Morten Helveg og tv-værten Line Baun Danielsen havde en affære og var på kærlighedsferie sammen. Bladet får desuden kreditkortoplysninger om, at Line Baun Danielsen har brugt 1.000 kroner på et privathospital i Vejle. Ifølge bogen "Livet, det forbandede.

- Prins Joachim og prinsesse Marie

Ugebladet formår at få billeder fra prins Joachims og prinsesse Maries hemmelige bryllupsrejse til Vancoucer i Canada i 2008.

- Rigmor Zobel

I bogen står der, at kreditkortoplysninger var med til at spore den celebre kvinde i Schweiz i 2010.

(© DR)

- Prins Henrik

Med Prinsgemalens kreditkortoplysninger kunne Se og Hør angiveligt fortælle om Prins Henriks shoppetur i Thailand. Dronning Margrethe er derimod en af de kendte, som ifølge bogen ikke er blevet sporet, fordi hun angiveligt ikke har et kreditkort.

Prins Henrik og Michael Learns To Rock har sammen indspillet nummeret "Echo", skrevet af den Thailandske konge! Hør nummeret og hvordan samarbejdet er kommet i stand. "Kvinden i Buret" er den 1. film baseret på Jussi Adler Olsens bøger om Karl Mørch og Afdeling Q. Vi har sendt tre inkarnerede fans i biografen for at se filmen. Og så kan du høre om, hvordan du ringer gratis fra din mobiltelefon. Værter: Mark Stokholm & Louise Wolff

- Casper Christensen

Med komikerens kreditkortoplysninger har Se & Hør fortalt, at han har besøgt cafeen Swingers i Los Angeles, mens hans daværende kæreste er i Sverige.

De er få, men de er næsten offentlig eje. Vi elsker dem og vi følger med i deres liv gennem TV og ugeblade. Nu er det vores tur til at give noget igen. Denne gang med Casper Christensen (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

Lang navneliste

Derudover nævner bogen, at følgende kendte er nogle af dem, der er blevet overvåget, og at Se & Hør derigennem har kunnet fortælle om deres forbrug, hotel- og restaurantbesøg.

- Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary

- Remee

- Cecilie Frøkjær

- Janni Spies

- Michala Kjær - Janni Spies og Christian Kjærs datter

- Lars Løkke Rasmussen

- Oliver Bjerrehus

- Sydney Lee

- Caroline Fleming

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk