Radio24syv: Se og Hør overvågede også mordeftersøgte og trafikofre

Ugebladets tidligere journalist, Ken B. Rasmussen fortæller i et interview med Radio24syv, at det ikke kun var kendte og kongelige der blev overvåget.

Ken B. Rasmussen fortæller, at det ikke kun er kendte og kongelige der angiveligt blev overvåget af ugebladet Se og Hør. (Foto: © Scanpix)

Tys-tys-kilden med tilknytning til Nets kunne overvåge alle danskere og gjorde angiveligt dette for ugebladet Se og Hør mod betaling. Og altså ikke kun kendte og kongelige, som det ellers er nævnt indtil nu.

Det påstår forfatteren bag "Livet, det forbandede", Ken B. Rasmussen i et interview med Radio24syv.

Den tidligere journalist på Se og Hør fortæller blandt andet, at ansatte blot skulle sende navnene på de personer, de ville have overvåget.

- Det var jo alle, der var bare det mindste kendte. Alle, der var kongelige, alle toppolitikere. Alle, siger han ifølge B.dk.

Liste på flere hundrede mennesker

Overfor Radio24syv fortæller han, at listen indeholdt flere hundrede mennesker.

- I døgndrift kunne han overvåge mennesker, som han allerede havde tappet ind i systemet. Men at føje nye navne til den her overvågningsliste, det kunne han kun gøre en gang om måneden. Ellers var det for usikkert for ham, siger han ifølge b.dk.

Som TV Avisen i går aftes kunne afsløre, så foregik det ved at journalisterne på Se og Hør modtog en sms efter en kendt person brugte sit kreditkort.

Ifølge Ken B. Rasmussen stoppede overvågningen dog ikke ved de kendte mennesker.

- Det kunne være en eller anden sag, hvor en almindelig borger kom i mediernes søgelys, mistænkt i en mordsag, været udsat for en alvorlig ulykke, pædofilisag, hvad ved jeg. Et eller andet hvor en person gemmer sig fra medierne, som vi så kunne finde, hvis vedkommende havde et kreditkort og brugte det, siger Ken B. Rasmussen..

Kilden, der lå inde med alle kreditkortoplysninger skal sammen med sin advokat, Michael Juul Eriksen, mødes med Københavns Vestegns Politi i næste uge.