Remee: Påstande om kendis-spionage kommer ikke bag på mig

Musikproduceren Remee har efter eget udsagn oplevet, at Se og Hør overraskende har været i hælene på ham.

Se hele interviewet med Remee om hans egne oplevelser med de kulørte blade, samt vurdering af historien om Se og Hørs brug af ulovlig overvågning. Klik på play. (© DR)

- Det er en tragisk historie på mange planer, men det er også en vigtig historie, og det kommer ikke bag på mig, siger Remee til DR Nyheder.

Spionage skaber utryghed og mistillid

På ferier i både Tyrkiet og på Bali har Remee oplevet, at Se og Hør har været lige i hælene på ham, selvom ingen havde mulighed for at vide, hvor han var rejst hen.

- Man begynder at tvivle på alting. Man begynder at gennemgå alt muligt: Hvem er det, der har adgang, og hvem ved overhovedet, at vi skulle det der, og hvem er det, der stikker en hele tiden?

- Det kan skabe en enorm utryghed og mistillid, siger han.

Politikere og royale kan lette efterforskningen

I 2008 blev prins Joachim og prinsesse Marie gift den 24. maj og umiddelbart efter rejste parret på hemmelig bryllupsrejse, og ifølge BT kan parrets brug af kreditkort have været årsagen til, at Se og Hør kunne bringe billeder og reportager fra parrets bryllupsrejse til Canada.

De kongeliges indblanding i sagen er det eneste positive i hele historien, mener Remee.

- Det eneste positive ved denne historie er, at der både er politikere og royale involveret, så nu kan man formode, at der bliver gjort noget ved det, siger den danske musikproducer, der ønsker hårdere og større konsekvenser for de medier, der træder over grænsen.

Se og Hør afviser anklagerne

I en pressemeddelelse siger Se og Hørs chefredaktør, Niels Pinborg, at han "ikke er vidende om, at SE og HØR systematisk har overvåget kendte og kongelige personer."

- Det er ikke arbejdsmetoder, som jeg kan stå inde for, og det er ikke arbejdsmetoder, som kommer til at finde anvendelse under min ledelse af SE og HØR, siger Niels Pinborg, der inviterer alle kendte danskere til at ringe til ham, hvis de føler sig utrygge.

- Jeg vil derfor gerne invitere alle kendte danskere, der måtte føle sig utrygge over denne historie til at ringe til mig, skriver han i pressemeddelsen og understreger, at det er dybt beklageligt, hvis der skulle være nogen som helst sandhed i anklagerne.

Se hele interviewet med Remee om hans egne oplevelser med de kulørte blade, samt vurdering af historien om Se og Hørs brug af ulovlig overvågning, i videoen i toppen af artiklen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk