Skaber af HBO-serien True Detective løfter sløret for næste sæson

Skaberen af den roste HBO-serie ’True Detective’ giver et par praj om, hvad sæson to handler om, selvom den endnu ikke er officielt bekræftet.

HBO har ikke officielt bekræftet, at der kommer endnu en sæson af ’True Detective’. Alligevel har seriens skaber Nic Pizzolatto valgt at give et par praj om, hvad vi kan forvente af sæson to.

Mandag aften var der sæsonafslutning på første sæson af HBO-serien 'True Detective', hvor detektiverne Cohle og Hart endelig fandt deres morder.

Selvom HBO stadig ikke officielt har bekræftet, at der kommer endnu en sæson, så har seriens skaber Nic Pizzolatto alligevel valgt at tage forskud på glæderne. Her fortæller han vævende om udgangspunktet for næste sæson:

- Den grundlæggende ide er: Hårde kvinder, hårde mænd og den hemmelige okkulte historie om det amerikanske transportsystem, siger Nic Pizzolatto til Entertainment Weekly.

Serien er blevet rost til skyerne af anmelderne. Herunder blandt andet DRs filmanmelder Per Juul Carlsen, som er vært på programmet Filmland.

Han beskrev 'True Detective' som original, og roste den for dens evne til at genopfinde gamle krimiklicheer.

Ikke mere Cohle og Hart

'True Detective' er en såkaldt antologi, hvilket betyder at seriens plot, eller dens medvirkende, fornyes hver sæson. Det samme princip er for eksempel gældende for tv-serien 'American Horror Story'.

Det er da også allerede afsløret, at skuespilleren Matthew McConaughey ikke kommer til at medvirke i næste sæson. Faktisk er der stor sandsynlighed for, at hverken han eller Woody Harrelson medvirker i sæson to.

Nic Pizzolatto har fortalt Rolling Stone Magazine om hans planer for næste sæsons manuskript:

- Lige nu har jeg tre karakterer som jeg elsker, og de er alle helt unikke, og ingen af dem er Cohle eller Hart, siger Nic Pizzolatto til Rolling Stone.

Vigtig kvindelig karakter i sigte?

Rolling Stone fortæller også, at Nic Pizzolatto har slettet en tweet, hvori han måske afslører at næste sæson har en kvindelig protagonist. Det skete, da han besvarede en fan, som kritiserede seriens manglende dybdegående indblik i de kvindelige karakterer.

Ifølge magasinet Rolling Stone lør hans svar på kritikken sådan her:

- Det er en af de negative konsekvenser ved at have to synspunkter, som begge er mænd. I næste sæson...

For mange ville se med på samme tid

'True Detective' er ikke kun en kritiker-darling. Seere verden over er vilde med den.

Da sæsonfinalen skulle sendes mandag aften, kunne HBO-GO streaming-tjenesten ikke klare mosten, og visse brugere oplevede derfor problemer med at se afsnittet.

Det skabte en bølge af reaktioner fra irriterede fans, hvor flere for eksempel antydede, at de tekniske problemer ikke kun gik udover "visse" brugere.

Hvornår sæson to af 'True Detective' har premiere er stadig uvist.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk