Tidligere Top Gear –værter laver helt nyt bilprogram

De tre tidligere ’Top Gear’-værter vil præsentere et nyt bilprogram inden for få uger, fortæller den fyrede vært Jeremy Clarkson.

’Top Gear’ er et af BBC’s mest populære programmer og bliver set af mere end fire millioner seere hver uge. Desuden har programmet masser af seere i lande uden for Storbritannien og giver hvert år omkring 50 millioner pund i rettighedsbetaling til BBC. Nu har alle tre værter sagt farvel til programmet. (Foto: Gallo Images)

Rygterne har svirret længe, og nu ser de ud til at være bekræftet.

De tidligere 'Top Gear'-værter Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammon skal stå i spidsen for et helt nyt bilprogram, som bliver præsenteret inden for få uger.

Det bekræfter den fyrede 'Top Gear' –vært Jeremy Clarkson over for den engelske avis The Times.

Endnu ukendt hvem der står bag

Hvem der kommer til at sende det nye bilprogram er endnu ikke offentliggjort. Men der har i længere tid været rygter om, at Jeremy Clarkson var på vej til at lave en aftale med streaminggiganten Netflix.

Clarkson blev fyret fra ’Top Gear’ efter at have slået en producer under en af optagelserne til programmet.

Fyringen udløste store protester blandt de mange fans fans. En underskriftindsamling skaffede over en million signaturer, men BBC rokkede sig ikke.

I sidste uge annoncerede BBC så, at det er den britiske radiovært Chris Evans, som skal være ny frontmand for 'Top Gear', og tv-stationen er fortsat på jagt efter hans medværter.

James May fortsætter hos BBC

De to tidligere 'Top Gear'-værter James May og Richard Hammond har udtalt, at de ikke kan forestille sig programmet uden Clarkson, og nu ser det altså ud til, at alle tre Top Gear-siger endegyldigt farvel til det legendariske program.

Værten James May siger dog ikke endegyldigt farvel til BBC. Ifølge The Times skal han nemlig være en af de to værter på programmet ’Building Cars Live’, som skal sendes på BBC2 i løbet af året.