VIDEO Danske studieværter hylder Letterman: Han er studieværternes Messi

De danske studieværter Michael Meyerheim og Mikael Bertelsen hylder den amerikanske talkshow-legende David Letterman, der i aften sender sit talkshow for sidste gang.

Når 68-årige David Letterman i aften runder sit talkshow af og siger tak for i aften, bliver det for allersidste gang, siden han satte sig i værtsstolen for første gang for næsten 33 år siden.

Dermed træder en af historiens bedste talkshowværter – måske endda den bedste nogensinde – ud af rampelyset.

- David Letterman er en ener. Han spiller i en klasse for sig selv. Han er den bedste, der nogensinde har været, og han er formentlig også den bedste, der nogensinde vil komme. Han er studieværternes svar på Lionel Messi.

Det siger Michael Meyerheim, der selv har mange års erfaring som studievært på programmer som ’Go’ Morgen Danmark’, ’Spørg Charlie’ og sit eget talkshow ’Meyerheim.

Se interviewet med Michael Meyerheim herunder:

Mester i improvisation

David Letterman har været et forbillede og en inspiration for mange amerikanske og sågar danske studieværter.

En af dem er Mikael Bertelsen, der selv har været studievært på programmer som ’Bertelsen – DR2’s Talkshow’ og ’De uaktuelle nyheder’.

- Han er en mester i at slippe forberedelsen og være til stede i øjeblikket og gribe øjeblikket, så han overrasker selv dem, der har hjulpet ham med at lave programmet, og henover årene er han blevet en sublim interviewer, siger Mikael Bertelsen.

Se interviewet med Mikael Bertelsen herunder:

Se begge interviews med Michael Meyerheim og Mikael Bertelsen i videoen i toppen af artiklen.

Facebook
Twitter