VIDEO Her snupper Mikael Bertelsen Deadlineværtens manus

Værten på DR2s deadline begynder at grine, da Radio 24syvs kanalchef snupper manuskriptet fra hende i den direkte udsendelse.

Mikael Bertelsen brød en uskreven regel, da han lørdag aften var gæst i Deadline på DR2. Her hapsede kanalchefen fra Radio 24syv nemlig manuskriptet fra tv-værten Sanne Gram Fadel!

- Hvis jeg tog dit manuskript fra dig, sagde han drillende.

- Se, så begynder du at grine! Det er da dejligt at se en nyhedsvært grine!

Bedre interview uden manusBertelsen var gæst i Deadline for at gøre status over sin radiokanal, som har vært i luften i halvandet år og tiltrukket sig meget opmærksomhed - og kritik.

Senest har socialdemokraternes medieordfører, Mogens Jensen, skrevet, at Radio 24syv kan lyde som en lokalradio, hvor værtens manuskript er sluppet op.

Men det er netop en af kanalens styrker, at værterne ikke er bundet til deres noter, og at de selv har en mening om de emner, som er på dagsordenen.

- Prøv at lægge mærke til, hvor meget bedre interviewet blev, efter jeg tog dit manuskript fra dig, lød Bertelsen til Deadline-værten.

Ikke aftalt på forhånd

Det var ikke aftalt på forhånd, da Mikael Bertelsen tog papirene, fortæller studieværten.

- Det var bare en gimmick. Jeg gav ham mit manuskipt for at bevise, at vi også kan lave et godt interview i DR uden manus, siger tv-værten Sanne Gram Fadel.

Se klippet fra Deadline på DR2 her på siden.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk