VIDEO IKEA gør grin med Apple: Introducerer The BookBook!

IKEA trækker ironisk filter henover Apples lanceringer i ny viral video, hvor de introducerer det nyeste teknologiske gennembrud for menneskeheden: Bogen!

IT-firmaet Apple har en evne til at gøre et stort nummer ud af sine nye opfindelser. Hver gang der kommer en ny iPhone eller iPad bliver det lanceret som en verdensnyhed og et gennembrud for menneskeheden.

Den tanke har IKEA nu lånt til sin nye virale kampagne, hvor de præsenterer deres nye IKEA-katalog smurt ind i et tykt lag ironi.

Introducing: The BookBook!

I videoen fortæller Jörgen Eghammer, som har titlen Chief Design Güru, hvordan det nye IKEA-katalog er en landvinding inden for brugervenlighed og teknologi.

- Det er ikke en digital bog eller en iBook. Det er en BookBook! fortæller designguruen med store glade øjne.

Fuldt opladet IKEA-katalog holder evigt strøm

Herfra bliver ironien kun tykkere, mens The BookBooks fortræffeligheder bliver linet op, som var det tigerspring i verdenshistorien.

For eksempel jubler designguruen over, at brugerfladen kan udvide sig fra en størrelse til en anden - bare ved at åbne kataloget.

(Foto: (screendump) © IKEA)

Samtidig er indholdet allerede oploadet til siderne og man skal ikke bekymre sig om strøm, fortæller han.

- Hver side loader med det samme ligegyldigt, hvor hurtigt du bladrer. Og IKEA-kataloget anno 2015 kommer fuldt opladet. Og batterilevetiden er for evigt, fortsætter Jörgen Eghammer og slutter med et:

- Amazing!

Se videoen fra IKEA i toppen af artiklen. Tryk på play.

Facebook
Twitter