Medina nummer et i USA: Jeg føler mig velsignet

Nu er det ganske sikkert. Medina ligger nummer et i USA på Billboards hot dance airplay chart.

- Yeaaaarh! Jeg er GLAD for at kunne annoncere, at jeg er denne uges # 1 på den amerikanske Billboard dance chart med "addiction", Føler mig velsignet.

Sådan skrev sangerinden Medina i morges på sin Facebook-profil og annoncerede dermed, at hun er ny indehaver af førstepladsen på Billboards hot dance airplay chart-liste, og at hun dermed har overhalet internationale meganavne som Katy Perry og Black Eyed Peas på listen.

I løbet af den seneste uge har der været mange meldinger om, at førstepladsen var ganske sikker, men selv har sangerinden meldt ud, at intet var sikkert. Før nu altså.

Hitlisten findes kun i magasinet

Det er dog ikke muligt for Medina-fans at efterprøve sangerindens påstand. Hot dance airplay-listen findes nemlig kun i Billboard Magazines papirudgave og kan altså ikke findes på Billboards officielle hjemmeside.

Til gengæld forsikrer Medinas distributionsselskab, A:larm Music til DR Nyheder, at danskeren vitterlig har topplaceringen, der er gældende fra i dag.

"Et hæsblæsende øjeblik i mit hoved"

Siden Medina har meldt førstepladsen ud på sin Facebookprofil er lykønskningerne væltet ind, og Medina selv har også opdateret sin profil med et par glædesudbrud.

- Juhuuuu, glæde, glæde, fryd, fryd. Yeaaaah hjernefest! Jeg har et hæsblæsende øjeblik i mit hoved! Wow ;), skriver hun.

Album udkommer i USA til september

Førstepladsen er den foreløbige kulmination på den danske sangerindes karriere, der for alvor tog fart herhjemme i 2009.

Siden har hun vundet et hav af priser, bl.a. MTV Europe Music Awards pris for Best Danish Act, fem priser ved Danish Music Award i 2010 og senest en Zulu Awards som årets danske sangerinde.

Om Medina kan gøre kunsten efter i USA, vil tiden vise. Ifølge et interview med Medinas manager Thomas Børresen i Berlingske udkommer hendes første engelsksprogede album til september på pladeselskabet Ultra.

Facebook
Twitter