Medlemmer af Rolling Stones' band giver jazzkoncerter i København

Medlemmer fra Rolling Stones giver tre jazzkoncerter i Vester Voldgade i forbindelse med koncert i Parken.

Det verdenskendte band Rolling Stones Projects giver tre intime jazzkoncerter i København i næste uge. (Foto: Arnd Wiegmann © Scanpix)

Når rockikonerne fra Rolling Stones giver koncert i Parken tirsdag bliver det formentlig ikke de eneste koncerter, bandets medlemmer giver i København.

I forbindelse med koncerten ser det nemlig ud til, at medlemmer fra det verdenskendte band spiller tre intime jazzkoncerter på et spillested i Vester Voldgade.

Det sker som del af arrangementet 'The Rolling Stones Project', der er en jazzversion af rockbandets sange, som komponist og musiker Tim Ries står bag.

Det skriver Politiken, der har talt med folkene bag jazzklubben Hotel Danmark.

Den er ejet af Niels Lan Doky, der mødte Rolling Stones i forbindelse med jazzfestivalen i København i 2014. Niels Lan Doky siger til avisen, at han har talt med bandmedlemmerne af Rolling Stones, og at de kommer.

I forbindelse med flere lignende og tidligere arrangementer med The Rolling Stones Project er en af de fire hovedmedlemmer af det ikoniske rockband ofte dukket op og deltaget i koncerten.

Trods et par hektiske døgn skulle alt nu være på plads for Niels Lan Doky og klubben.

- Vi er helt vant til at navigere i det uforudsigelige, og den ånd deler Rolling Stones medlemmerne. Så det tager jeg med ro, siger Niels Lan Doky til Politiken.

Koncerterne vil blive afholdt onsdag, torsdag og fredag i den kommende uge, og jazzklubben sælger billetterne til 295 kroner.

Rolling Stones, der består af Mick Jaggers, Keith Richards, Charlie Watts og Ronnie Woods, er i Danmark som del af turnéen "Stones - No Filter".

The Stones, som bandet også kaldes, har på verdensplan solgt flere end 200 millioner album. Det seneste år har de haft succes med albummet "Blue & Lonesome" og har ligget i toppen af hitlister i 15 lande.

/ DR Nyheder /

Facebook
Twitter