Messerschmidt: Ramskov er for meget DR

Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt er chokeret over ansættelsen af Jørgen Ramskov som radiodirektør på 24Syv. Han er tidligere kommunist, og distancerer sig ikke nok fra det nuværende DR, mener Messerschmidt.

Dansk Folkepartis medlem af Europaparlamentet er alt andet end begejstret for ansættelsen af Jørgen Ramskov som direktør for den kommende radio 24Syv.

- Det kan undre mig voldsomt, at den nye radio har valgt at ansætte den tidligere TV-direktør i DR, tidligere medlem af centralkomitéen i Kommunistisk Arbejderparti og en af de såkaldte "røde lejesvende". Det ligner ikke nogen større distancering fra DR, skriver Morten Messerschmidt i en mail til TV-Avisen.

Tro kopi af DR

Han påpeger, at man for de knap 750 millioner kroner som den nye radio vil koste, må forvente, en radioflade som adskiller sig væsentligt fra DRs.

- For de penge må man forvente, at Danmark virkelig får en ny radiokanal og et helt nyt koncept som væsentligt adskiller sig fra DR´s nuværende kanaler... Jeg er bange for, at det at det bliver 100 procent DR med et twist - og det twist hedder Jørgen Ramskov, skriver Morten Messerschmidt.

Lisbeth Knudsen, der er bestyrelsesformand hos Berlingske People, afviser blankt at ansættelsen af Jørgen Ramskov er problematisk.

- Jørgen Ramskov er en utrolig dygtig publicist, som har stor erfaring med at drive fm-radio, så der er absolut intet at komme efter, siger Lisbeth Knudsen og fortsætter:

Vi kommer på ingen måde til at ligne DR for meget, hvilket også vil fremgå af vores radiooplæg, som Morten Messerschmidt er mere end velkommen til at rekvirere hos mig.