Michael Jackson synger for orkanofre

Michael Jackson vil indspille en støttesang til fordel for Orkan-ofrene i USA. ?Jeg vil bringe håb til de ukuelige mennesker, der har mistet alt?, siger Michael Jackson.

Den amerikanske popstjerne Michael Jackson har skrevet støtte-sangen "From the Bottom of My Heart", der skal sikre penge til ofrene for orkanen Katrina.

Jackson vil indspille sangen i samarbejde med andre kunstnere, siger hans talsmand til Reuters.

60 millioner dollars til hungersnød

Michael Jackson har stor erfaring med at skrive sange til velgørende formål. For 20 år siden indsamlede han mere end 60 millioner dollars til Afrika med sangen "We are the World".

Mere end 30 andre musik-navne som Bruce Springsteen, Bob Dylan og Stevie Wonder sang med på det musikalske nødråb. Samme metode vil Jackson bruge for at gøre "From the Bottom of My Heart" til et hit.

- Jeg vil kontakte andre inden for musikindustrien for at få dem til at hjælpe med at bringe håb til de ukuelige mennesker, der har mistet alt, siger Michael Jackson i en udtalelse ifølge Reuters.

Michael Jackson, der fyldte 47 i sidste uge, forlod sin ranch Neverland i Californien, efter at han blev frifundet i en langvarig sag om pædofili. Jackson bor nu i Bahrain. Hans talsmand, Raymone Bain oplyser, at Jackson kommer tilbage til USA for at indspille singlen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk