Mick Jagger udstråler energi efter hjerteoperation

Rolling Stones måtte udsætte turné af hensyn til Jaggers helbred. I nat var bandet på scenen igen.

Rolling Stones er tilbage i den velkendte formation. I midten Mick Jagger, Ronnie Wood (tv) og Charlie Watts (th) samt Keith Richards. (Foto: KAMIL KRZACZYNSKI © Ritzau Scanpix)

Forsanger Mick Jagger virkede sund og energisk som altid, da Rolling Stones i nat dansk tid indledte sin turné i Nordamerika med en koncert i Chicago.

Jagger både løb og hoppede på scenen, beretter nyhedsbureauet AP fra stadionet Soldier Field, hvor koncerten fandt sted.

Læger forbød i slutningen af marts den 75-årige Jagger at optræde på grund af et hjerteproblem. Forbuddet betød, at det britiske rockband måtte udsætte deres "No Filter"-turné.

- Jeg hader at svigte vores fans på den her måde, og jeg meget skuffet over at skulle aflyse vores turné, men jeg ser frem til at vende tilbage til scenen, så snart jeg kan, sagde Jagger i den forbindelse ifølge magasinet Rolling Stone.

Hjerteklap indopereret

Siden har Jagger fået indopereret en hjerteklap, og nu er han tilsyneladende i fuld vigør igen.

Rolling Stones indledte med nummeret "Street Fighting Man" efterfulgt af "Let's Spend the Night Together".

- Det er stort at være tilbage på Soldier Field - for ottende gang, lød det fra Jagger.

Efter planen skal Rolling Stones optræde på Soldier Field igen på tirsdag. Ifølge avisen Chicago Tribune bliver det bandets 39. koncert i byen siden 1964.

Sommerens turné omfatter i alt 17 koncerter. Den sidste i Miami 31. august.

/ritzau/

FacebookTwitter