Mike Tramp: I snakker og snakker om pis og lort

Danskerne ved ikke, hvor godt vi har det, mener Mike Tramp, som undrer sig over, hvor små ting vi brokker os over.

Han indrømmer, at han ikke ved så frygtelig meget om Danmark - og især dansk politik. Så da mr. Rock'n Roll, Mike Tramp, i går deltog i DR2s Fredag til Fredag talkshow med Clement Kjersgaard, kedede han sig så bravt under et interview med Socialdemokraternes leder Helle Thorning Schmidt, at hun ikke kunne undgå at bemærke det.

- Se Mike, han keder sig rigtig meget, sagde Helle Thorning Schmidt, da diskussionen om arbejdsløshedstallene var på sit højeste.

Rockmusikeren sad med hånden under hagen og lignede en, der var ved at falde i søvn. Det var han nu langt fra.

- Danskere ved ikke hvordan andre folk i verden har det, skældte Mike Tramp.

Folk bor i papkasser - danskere brokker sig

Diskussionen havde åbenbart irriteret han så meget, at han besluttede sig for at give sine priviligerede landsmænd en opsang.

- Danskere har det bedre end nogen andre mennesker i verden og alt I gør er at snakke og snakke og jeg læser om kamphunde og pis og lort. Min kone bor et sted, hvor folk bor i papkasser under motorveje og bliver skudt, og her brokker I jer hvis ikke i får penge til tiden, så i kan stå og drikke bajere på en plads. Fuck, mand! sagde en tydelig harm Mike Tramp, som svang sine tatoverede arme omkring sig.

Til stede var også Nephews Simon Kvamm, som kaldte Mike Tramp for en 9. klasses elev, og i det hele taget undrede sig lidt over kollegaens udtalelser.

- Det er komisk, at du siger de ting, og så ikke gider høre på en, som vil lave det om, sagde Simon Kvamm.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter