AC/DC-fans efter ny forsanger: Vi vil have pengene tilbage

Det vækker store følelser, at den australske rockgruppe har valgt at skifte forsangeren ud med Guns N’ Roses’ Axl Rose, når de spiller i Aarhus til sommer.

Når AC/DC gæster Aarhus til sommer, bliver det uden forsangeren Brian Johnson. I hans sted bliver det Axl Rose, der er frontfigur i Guns N' Roses - og det afføder blandede reaktioner fra de mange fans, der har købt billet til koncerten. (Foto: Gary Miller © 2016 Gary Miller)

Når AC/DC gæster Aarhus den 12. juni i år, bliver det uden forsangeren Brian Johnson. Han lider nemlig af høretab, og er dermed i fare for at blive permanent døv.

I stedet bliver det Axl Rose, der er frontmand i den legendariske gruppe Guns N’ Roses, der kommer til at stå bag mikrofonen.

Nyheden vækker stærke følelser hos alverdens AC/DC-fans, ikke mindst hos da danske koncertgængere. Det er blandt andet tydeligt på den danske Facebookside for Live Nation, der arrangerer koncerten, som skal finde sted i Ceres Park i Aarhus.

Da koncerten blev sat til salg i december, blev de 46.000 billetter afsat på 35 minutter, men flere ønsker nu at få pengene retur med den begrundelse, at de ikke får det produkt, de betalte for.

Også på DR’s Facebookside gik bølgerne højt, da vi i går delte nyheden med brugerne. Men selvom mange ærgrer sig over, at AC/DC ikke tropper op med deres oprindelige frontfigur, var der dog også nogen, der lod sig begejstre over det nye samarbejde.

DR Kultur arbejder på at få en kommentar fra Live nation.