Adam Cohen på Facebook: Tak for musikken, far

Leonard Cohens søn ville ønske, at han kunne takke sin far en sidste gang.

Adam Cohen er selv blevet musiker og har udgivet fire albums; tre på engelsk og et på fransk. han er født i Montreal men bor nu i Los Angeles.

Da nyheden om hans død kom ud tidlig fredag morgen, var Leonard Cohen allerede begravet.

Det skete i Montreal i torsdags.

Nu har den afdøde sangers søn, Adam Cohen, skrevet et mindeord til sin far, der er blevet delt over 63.000 gange på Facebook.

- Min søster og jeg har netop begravet min far i Montreal. Med kun den nære familie og et par livslange venskaber tilstede blev han sænket ned i jorden i en fyretræskiste ved siden af sin mor og far. Præcist som han havde bedt om, indleder Adam Cohen.

- Der er så meget, jeg ville ønske, jeg kunne takke ham for – bare en sidste gang, fortsætter han.

Et privilegium at lave musik sammen

Den 44-årige canadier, der også selv er musiker, takker i opslaget sin far for hans støtte, viden og humor – og for at have inspireret ham til selv at dyrke sangskrivningen.

- Jeg vil takke ham for musikken; først for den musik, der forførte mig som dreng, dernæst for at opfordre mig til at dyrke min egen musik og sidst, men ikke mindst for det privilegium, det har været, at få lov at lave musik sammen med ham.

Til sidst takker Adam Cohen for alle de søde beskeder, hele verden har sendt i retning af hans far, efter han døde 7. november, 82 år gammel.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk