Adele sætter dato på sit tredje album

Den britiske superstjerne Adele barsler med sit længe ventede tredje album. Det udkommer lige i tid til julesalget.

Adele har vundet et utal af priser i løbet en relativt kort karriere - blandt andet fem Grammy Awards i 2012 - og hendes tredje album er ventet med spænding.

Endelig er der sat dato på Adeles længe ventede, tredje album.

Ifølge hitsdailydouble.com udkommer albummet '25' 20. november, og hypen forud for udgivelsen kunne næppe have været større.

Har solgt mere end 30 millioner plader

Adeles to forrige albummer - '19' udgivet i 2008 og '21' i 2011 - katapulterede med rekordfart sangerinden op i den absolutte popmusikalske verdenselite.

Hun har vundet et utal af priser for sin musik - både en Oscar, flere Grammyer og en Golden Globe - og hendes seneste album har solgt mere end 30 millioner eksemplarer på verdensplan, og er det bedst sælgende album i Storbritannien i dette årtusind.

Teasede på Twitter

Adele teasede allerede for sit tredje album til sin fødselsdag i maj 2014, da hun med et ordspil på Twitter hintede til sin alder, og at et album med netop titlen '25' ville udkomme senere samme år.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://twitter.com/OfficialAdele/status/463067207384461312

Hendes to første albummer henviser nemlig også til hendes alder på det tidspunkt, de er produceret.

Det længe ventede album kom dog ikke i 2014, men det ser det altså ud til at gøre i november - lige i tid til julesalget.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter