Amy Winehouse æres med mindestatue i London

En bronzestatue af den berømte sangerinde Amy Winehouse pryder nu Stables Market i Camden, London.

Begge forældre til den afdøde sangerinde Amy Winehouse deltog i afsløringsceremonien for mindestatuen af deres datter. (Foto: Hannah Mckay © Scanpix)

Den verdenskendte engelske sangerinde Amy Winehouse døde for tre år siden i en alder af 27 år og i går løftede Camden, i det nordlige London, sløret for en statue i hendes minde.

Det skriver avisen the Guardian på deres hjemmeside.

Elskede Camden

Beundrere, venner og familiemedlemmer deltog i gårsdagens afsløringsceremoni af mindesstatuen for den ikoniske sangerinde, som var kendt for sange, der blandede jazz og soul.

Her ses sangerindens forældre, skuespiller Barbara Windsor og skulptøren Scott Eaton med statuen (Foto: Hannah Mckay © Scanpix)

Statuen får sin plads i Camden, som stod sangerinden meget nær.

- Amy elskede Camden passioneret og Camden elskede hende, så det er kun rigtigt, at hun placeres her, udtalte skuespiller og ven af Winehouse, Barbara Windsor.

Det var også vigtigt, at statuen fik plads i Camden for sangerindes far, Mitch Winehouse, som var drivkraften bag placeringen af statuen.

Her ses sangerindens forældre, skuespiller Barbara Windsor og skulptøren Scott Eaton med statuen (Foto: Hannah Mckay © Scanpix)

Begge Winehouse's forældre var til stede til begivenheden, der fandt sted på hvad der ville have været sangerindes 31 års fødselsdag.

Skulptøren, Scott Eaton står bag statuen, som er 175 cm høj, lavet i bronze og viser Winehouse stående med hånden hvilende på hoften, i tårnhøje stiletter og med det ikoniske bikube-hår, som blev hendes signaturfrisure.

Du kan høre Amy Winehouse's musik her:

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk