Anne Linnet om overraskende trekløver-comeback: Dokumentar førte os sammen

Anne Linnet har tidligere afvist at genoplive Anne Linnet Band. Men tiden er inde til en fest, mener hun.

Dokumentaren 'Anne, Sanne og Lis', der blev vist på DR2, har givet en efterspørgsel, siger Anne Linnet.

- Det bliver ikke i dette liv.

Sådan lød det afvisende fra Anne Linnet i dokumentarserien ’Anne, Sanne og Lis’, da hun blev spurgt, om der var mulighed for at genoplive Anne Linnet Band.

Men til næste år sker det alligevel. Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen vil for første gang i 38 år spille sammen igen. Det sker, når de tre spiller i alt fem koncerter rundt i hele landet.

- Vi glæder os helt vildt til det, og det bliver sjovt, siger Anne Linnet om turnéen, som efter planen skal finde sted fra 16. til 31. maj 2019.

Dokumentarserie fik dem ført sammen

Hun fortæller, at det netop var selvsamme dokumentarserie, hvori hun afviste en fremtidig genforening, der fik dem til at finde sammen igen.

- Dokumentarserien var noget af det mest sete dokumentarprogram, og den har givet en efterspørgsel. Vi har snakket sammen og er blevet enige om, at det kunne være sjovt at give folk en fest, siger Anne Linnet.

Hun kan endnu ikke svare på, om turnéen vil indeholde nye numre, når de tre for første gang spiller sammen i Gigantium i Aalborg 16. maj næste år.

- Nu skal vi mødes engang imellem, og vi skal nok give folk en god oplevelse.

Men hvad har fået dig til at ændre mening?

- Man kan sige, at det ikke er så mange koncerter, og jeg skal kun rive et halvt år ud af kalenderen – og det er overskueligt i forhold til de andre ting, jeg har. Og nu har jeg ikke tid til at tale mere, lyder det fra Anne Linnet.

Anne Linnet Band blev dannet 1980 og har hittede blandt andet med numre som 'Det er ikke det, du siger', 'Cha Cha Cha' og 'I dag er du star'.

Du kan se dokumentaren 'Anne, Sanne og Lis' på dr.dk/tv.

Facebook
Twitter