Arctic Monkeys vender tilbage til Orange Scene

Roskilde Festival har offentliggjort endnu et navn til festivalplakaten for 2014. Det britiske band Arctic Monkeys spiller deres eneste skandinaviske koncert i Roskilde.

Arctic Monkeys spiller på Orange Scene til sommer. (© Domino/Playground)

Det britiske band Arctic Monkeys spiller på næste års Roskilde Festival. Det har festivalen offentliggjort på sin hjemmeside.

Bandet har allerede spillet på Roskilde i 2011, 2007 samt 2006 og fik ros for deres optrædener. Det har ført til, at Arctic Monkeys er blandt de tre mest ønskede bands, når festivalen har spurgt publikum, hvad de havde af ønsker til navne.

- Arctic Monkeys er et af vores publikums mest ønskede bands, og de har leveret fremragende koncerter på vores scener i deres unge år. Deres nyeste plade er skamrost af anmelderne, og de er vokset på alle tænkelige måder, siden de besøgte Roskilde Festival, siger festivalens programchef, Anders Wahrén.

Eneste sommerkoncert i Skandinavien

Arctic Monkeys koncert på det kommende års festival er bandets eneste planlagte koncert i Skandinavien i løbet af sommeren. Bandet udkom i september med albummet 'AM', der fik fem hjerter af Politiken og fem stjerner i Gaffa.

Roskilde Festival har allerede offentliggjort, at Haim, Pusha T, Carcass, Trentemøller og MØ kommer.

Festivalen foregår fra 29. juni til 6. juli.

Lyt til Arctic Monkeys, og læs mere om bandet på dr.dk/musik.

FacebookTwitter