Avis: Nu skal stjernerne selv betale for at optræde til Super Bowl

Nu skal kunstnerne, der spiller til det amerikanske Super Bowls store pauseshow, muligvis selv betale for at få lov at optræde.

Den berømte sangerinde, Katy Perry, er en af de artister, der muligvis skal optræde til Super Bowls halftime show i 2015. Men i så fald skal hun måske selv betale for det. (© EMI)

NFL har skåret listen over potentielle artister til Super Bowl 2015 ned til tre kandidater, men denne omgang ser spillejobbet ikke ud til at blive en gratis fornøjelse for de optrædende stjerner.

Det skriver avisen The Hollywood Reporter på deres hjemmeside.

Reklamen er betaling nok

Fordi Superbowl er så populært, plejer NFL ikke at betale artisterne for at optræde, men blot at dække de optrædende artisters rejse- og produktionsudgifter.

Der er nemlig rigtig mange, der ser Super Bowl hvert år, og derfor anses den omtale, som kunstneren får ved sin optræden, som så god reklame, at det er betaling nok i sig selv.

Men nu skal kunstnerne muligvis selv til at punge ud for at spille til den store begivenhed.

Ifølge Wallstreet Journal har ligaen eftersigende bedt de mulige artister om betaling for at få lov til at spille til showet.

Tour-indtægter i bytte for spillejob

De tre kandidater til den omstridte post i 2015 er Rihanna, Katy Perry og Coldplay.

Det forlyder, at nogle af dem er blevet spurgt, om de ville være villige til at give et økonomisk bidrag til ligaen - muligvis en del af deres post-superbowl tour-indtægter - i bytte for at optræde.

NFL ligaens talskvinde, Joanna Hunter, ønsker dog ikke at kommentere sagen på nuværende tidspunkt.

Facebook
Twitter