BILLEDER ABBA på samme røde løber for første gang i årevis

Sidst gruppens fire medlemmer blev fotograferet i flok var i 2008.

  • Tidligere ABBA-medlem Björn Ulvaeus står bag et helaftens-arrangement med spisning og underholdning baseret på Mamma Mia-universet i Stockholm. (Foto: Jonathan Nackstrand © Scanpix)
  • Ulvaeus havde inviteret alle de øvrige medlemmer af ABBA til åbningen af 'Mamma Mia! The party', som forestillingen hedder. (Foto: Jonathan Nackstrand © Scanpix)
  • Én efter en kom ABBA-medlemmerne gående op ad den røde løber. Her Agnetha Fältskog. (Foto: Jonathan Nackstrand © Scanpix)
  • Og her er det Anni-Frid Lyngstad, også kendt som Frida, der ankommer. (Foto: Jonathan Nackstrand © Scanpix)
  • Også Benny Andersson dukkede op til åbningen. (Foto: Jonathan Nackstrand © AFP or licensors)
  • I 1970'erne og frem til 1982 turnerede disko-gruppen verden rundt. Her i KB Hallen i Valby i slutningen af 1970'erne. (Foto: Mini Wolf © Scanpix)
  • Siden 1982 er gruppen kun set sammen ganske få gange - i 1986, i 2008 og så her til aften. (Foto: Claus Poulsen © Scanpix)
  • ABBA i deres pladestudie i slutningen af 1970'erne. (Foto: Jørgen jessen © Scanpix)
  • I 1970'erne var gruppen bestående af Björn Ulvaeus , Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad og Benny Andersson godt sammentømrede. Ulvaeus og Fältskog var gift med hinanden, men blev skilt i 1979. (Foto: Jørgen jessen © Scanpix)
1 / 9

ABBA er en af de mest succesfulde grupper i verdenshistorien. De fire medlemmer turnerede verden rundt sammen i 1970'erne og et par år ind i 1980'erne.

Gruppen er aldrig officielt blevet opløst, men deres sidste offentlige show var i 1982, da de medvirkede i det britiske tv-program 'The Late, Late Breakfast Show'. I 1986 tittede gruppen frem på tv-skærmene i 1986.

Der skulle gå 22 år, før gruppen igen blev set sammen. Det var, da de deltog i den svenske premiere på spillefilmen 'Mamma Mia' den 4. juli 2008.

Og nu er det så sket endnu en sjælden gang; alle fire medlemmer af ABBA samlet på et sted, hvor kameralinser har fanget deres tilstedeværelse på samme røde løber. Det var her til aften til åbnings-ceremonien for et helaftensarrangement med spisning og underholdning baseret på Mamma Mia-universet - en forestilling, som tidligere ABBA-medlem Björn Ulveaus står bag.

De fire medlemmer Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad (kendt som Frida), Agnetha Fëltskog og Björn Ulvaeus fulgtes ikke op ad den røde løber, men var alle inviteret af Björn Ulveaus, har han fortalt til The Local.

FacebookTwitter