Calvin Harris er igen verdens bedst betalte dj

Calvin Harris har inden for det sidste år tjent 63 millioner dollars. Det svarer til over 414 millioner kroner.

Det amerikanske erhvervsmagasin Forbes har igen i år offentliggjort en liste over de bedst betalte dj’s. For tredje år i træk er Calvin Harris at finde på en klar førsteplads. (Foto: Ollie Millington © 2016 Ollie Millington)

Med både et biluheld og et brud med sangerinden Taylor Swift, skulle man på overfladen tro, at Calvin Harris har haft et hårdt år.

Men trods de personlige problemer kan Calvin Harris alligevel smile hele vejen til banken, da han det sidste år har tjent over 414 millioner kroner.

Den skotske dj topper dermed for tredje år i træk Forbes ’Electronic Cash Kings’ liste over bedst betalte dj’s i verden.

Gået ned i løn

Selvom han igen topper listen med flere millioner ned til nummer to, har han ikke tjent nær så meget som sidste år.

Det seneste år har han ifølge Forbes tjent 63 millioner dollars, hvorimod han sidste år skrabede 66 millioner dollars sammen.

Ifølge Forbes er en af grundene til, at han igen er at finde øverst på listen, de lukrative fester i spillebyen Las Vegas, hvor Calvin Harris bliver betalt omkring 400.000 dollars per show.

På andenpladsen finder man den hollandske dj Tiësto, der har tjent 38 millioner dollars. Svarende til godt 250 millioner danske kroner.

Facebook
Twitter