Dansk bassist og komponist død

Den anerkendte bassist og komponist Nicolai Munch-Hansen er død. Det oplyser hans kone Kira Skov i et opslag på Facebook.

Den danske komponist og bassist Nicolai Munch-Hansen har arbejdet sammen med toppen af den danske musikscene. (Foto: TORBEN CHRISTENSEN © Torben Christensen)

Bassisten og komponisten Nicolai Munch-Hansen er død, bare 39 år gammel.

'Min kært elskede mand, far til Nora og Morgan, døde mandag aften', skriver sangerinde Kira Skov fredag morgen i et offentligt facebookopslag med engelsk ordlyd.

Til opslaget har hun vedhæftet et bryllupsbillede med sin mand, der ikke er kendt i den brede offentlighed, men som har arbejdet sammen med toppen af den danske musikscene, herunder C.V. Jørgensen, Tim Christensen, Caroline Henderson, Steffen Brandt og Kira Skov selv.

'Jeg elskede Nicolai af hele mit hjerte og sorgen er ubærlig. Jeg leder efter styrke til at komme igennem dette tragiske tab. Jeg er omgivet af venner og familie, som hjælper mig igennem det her. Jeg takker jer alle for jeres kærlighed og støtte', skriver hun.

Dødsårsag endnu ukendt

'Dødsårsagen er endnu ukendt, men skyldes formentlig en utilsigtet fatal kombination af euforiserende stoffer og alkohol,' skriver Kira Skov via sit management i en meddelelse til BT.

Nicolai Munch-Hansen har udgivet flere soloalbum og kom med i bandet Kira and the Kindred Spirits i 2005, to år før bandets opløsning, og siden da har han og Kira Skov arbejdet sammen på adskillige album.

Hans sidste udgivelse blev albummet 'Det flimrende lys over Brabrand Sø', der blev udgivet i november 2016.

Nicolai efterlader sig to børn, Nora på 14 fra et tidligere ægteskab og sønnen Morgan på 4, hans og Kira Skovs fælles barn.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk