De tårevædede balladers dronning kommer til Danmark

Den canadiske verdensstjerne Céline Dion glæder sig til at se gense sine europæiske fans til sommer.

Det er otte år siden, Céline Dion sidst gav koncert i Danmark. (Foto: © Steve Marcus, Scanpix)

Hun sagde nej til at spille for Donald Trump, da han skulle indsættes som præsident i sidste uge.

Men nu har hun sagt ja til at synge for sine danske fans.

Den canadiske superstjerne Céline Dion giver koncert i Danmark til juni, skriver den nye Royal Arena i København, hvor koncerten vil finde sted.

Det er otte år siden, at sangerinden sidste besøgte Danmark i forbindelse med sin 'Taking Chances'-turné. der blev en af verdens mest indtjenende turnéer.

Céline Dion: Jeg glæder mig

Efter København fortsætter sangerinden sin turné i Europa, hvor hun blandt andet også lægger vejen forbi sine franske fans i Paris.

- Jeg glæder mig så meget til at komme tilbage til Storbritannien og Europa til sommer, disse skønne byer hvor jeg har så mange smukke minder, og jeg er virkelig spændt på at komme tilbage og se alle mine fans igen, siger Céline Dion i en pressemeddelelse.

Den 48-årige sangerinde har solgt flere end 250 millioner album, har modtaget 5 grammyer, to af hendes sange har fået en Oscar, og hun selv modtog i 2004 en såkaldt Diamond-pris som den bedste sælgende kvindelige performer nogensinde. Blandt hendes største hits er 'My Heart Will go on' fra storfilmen 'Titanic' og 'It's All Coming Back To Me Now'.

Céline Dion i Royal Arena, 15. juni 2017. Billetsalget starter 3. februar.