Efter weekendens overraskende comeback: Saveus topper hitliste

Med nummeret ’Levitate Me’ har den tidligere X Factor-vinder Martin Hedegaard overhalet både MØ og One Direction på Itunes’ danske hitliste.

Martin, der vandt X Factor i 2008, gjorde i fredags comeback under navnet Saveus til P3 Guld. Nu ligger han øverst på Itunes' hitliste. (Foto: Kia Hartelius © Kia Hartelius)

Der fulgte stående klapsalver og varme ord på de sociale medier med Martin Hedegaards optræden til P3 Guld i fredags.

Men det var ikke kun publikum og andre kunstnere til prisoverrækkelsen, der lod sig imponere af det overraskende comeback – mange har nemlig allerede købt og streamet Saveus’ debutsingle ’Levitate Me’.

På Itunes’ danske hitliste er Saveus nu strøget til tops - og dermed er den 23-årige musiker kommet i selskab med etablerede kunstnere som One Direction, og Justin Bieber, der ligger henholdsvis nummer to og fire.

Saveus har også overhalet , der ligger nummer tre på hitlisten. Den danske sangerinder kan ellers bryste sig af at have leveret ’Hottest Record In The World’ - en titel hun fik af britiske BBC Radio, da hendes nye single ’Kamikaze’ havde snigpræmiere på radiokanalen i onsdags.

Også på musiktjenesten Spotify har den tidligere X Factor-vinder fundet vej til danskernes højttalere. Her ligger han som den 47. mest spillede, mens spillelisten ’Digster Hits Nu’, der har over 183.000 følgere på Spotify, har tilføjet ’Levitate Me’ til deres hitsamling.