Eminem stiller ultimatum til fans i ny rap: Er I fans af Trump, kan I ikke være fans af mig

Den amerikanske rapper Eminem brugte fire minutter på at svine den amerikanske præsident i en rap til BET Hip Hop Awards og stillede samtidig sine fans et stort ultimatum.

Eminems fire minutter lange tilsvining af Trump har fået stor opmærksomhed i de amerikanske medier. (Foto: Lucy Nicholson © Scanpix)

Der blev ikke sparet på tilsviningerne, da den amerikanske rapper Eminem tirsdag fremførte en freestylerap til BET Hip Hop Awards dedikeret til den amerikanske præsident Donald Trump.

Her blev der langet verbale øretæver ud til den siddende præsident - og det gik blandt andet ud over hans immigrationspolitik, våbenpolitik og hans lyst til at skabe ballade på Twitter.

Den 44-årige rapper betegner blandt andet Trump som en 'racistisk 90-årig bedstefar', og kalder ham samtidig en farlig mand, der kan skabe en atomkatastrofe.

Det skriver blandt andre amerikanske CBS News.

Gav fuckfinger

Eminem gjorde det samtidig klart, at han ikke ønsker at have fans, der samtidig støtter præsidenten.

- Til enhver af mine fans, der støtter ham/Her trækker jeg en streg i sandet/Enten er du for eller imod/Og hvis du ikke kan beslutte dig, hvem du bedst kan lide og er splittet/På hvis side du står/Så vil jeg hjælpe dig med den her', lød det fra en rappende Eminem, der fulgte ordene op af en god gammeldags fuckfinger.

Eminem, hvis rigtige navn er Marshall Mathers, brød igennem i slut 90'erne og er blandt andet kendt for numre som 'My Name Is', 'The Real Slim Shady', 'Stan' og for filmen '8 Mile'.

Du kan se hele Eminems rap, som han har givet navnet, 'The Storm' her.