En af årtiets bedst sælgende kunstnere: Nu kommer verdensstjernen til Danmark

Den amerikanske superstjerne Katy Perry har netop annonceret en kommende verdensturné, der også bringer hende til København næste år.

(Foto: Mario Anzuoni © Scanpix)

Hun er en af det seneste årtis allerstørste stjerner på den internationale pophimmel og har slået utallige salgs- og hitlisterekorder med hits som 'I Kissed A Girl', 'Hot 'n Cold', 'California Gurls' og 'Teenage Dream'.

Og nu kommer kommer den 32-årige amerikanske sangerinde Katy Perry så til Danmark.

Hun giver nemlig koncert i Royal Arena i København den 8. juni 2018, har hun netop afsløret på sin hjemmeside.

Billetterne sættes til salg fredag den 9. juni - samme dag, som Katy Perry udgiver sit femte album, 'Witness'.

Det bliver sangerindens fjerde besøg i Danmark. I 2009 optrådte hun i K.B. Hallen i København og på Nibe Festival, og i 2015 gav hun koncert i Boxen i Herning.

https://twitter.com/katyperry/status/870523680324952064

På niveau med Jackson

Siden gennembruddet med 'I Kissed A Girl' fra albummet 'One of the Boys' fra 2008 har Katy Perry solgt mere end 100 millioner album, og ud over Michael Jackson er hun den eneste kunster, der har toppet den amerikanske Billboard-singlehitliste med fem singler fra samme album.

Det skete i årene 2010-2011, hvor de fem første singler fra hendes millionsælgende album 'Teenage Dream' alle strøg helt til tops i USA.

Katy Perry har i foråret udgivet tre singler fra sit kommende album; 'Chained to the Rhythm', 'Bon Appétit' og senest 'Swish Swish'.

På søndag er Katy Perry i øvrigt en af de kunstnere, der optræder til en særlig støttekoncert i Manchester til fordel for ofrene for terrorangrebet i selvsamme by under en koncert med sangerinden Ariana Grande den 22. maj.

Ud over Katy Perry og Ariana Grande selv optræder også blandt andre Coldplay, Take That, Justin Bieber, Miley Cyrus og Robbie Williams.

Facebook
Twitter