Endelig lykkes det: Canadiske The Weeknd kommer til Danmark

Den verdenskendte R&B-sanger The Weeknd giver koncert i Royal Arena i København som et led i sin ’Legend of the fall’-verdensturné.

Den 25. november udkommer The Weeknds nye album ’Starboy’. (Foto: Michael Buckner © 2015 Getty Images)

Ingen vidste helt hvorfor.

Men mange blev skuffet, da den canadiske rapper The Weeknd i juli på grund af "udforudsete ændringer med nye projekter" måtte meldte afbud, da han skulle have opvarmet publikum inden Rihannas koncert på Refshaleøen.

Nu har danske fans imidlertid muligheden for alligevel at se The Weeknd med det borgerlige navn Abél Makkonen Tesfaye på dansk jord, da koncertarrangøren Live Nation i dag har offentliggjort, at kunstneren gæster Danmark i februar næste år med sin ’Legend of the fall’-verdensturné.

Første danske koncert som hovednavn

The Weeknd har på kort tid opnået international succes med flere store hits og ørehængere. Senest hitsinglen ’Starboy’, der er lavet i samarbejde med den franske houseduo Daft Punk, og som også vil blive titlen på kunstnerens nye album, der udkommer 25. november.

Koncerten afholdes i den nye Royal Arena i København den 20. februar med support af den amerikanske rapper Lil Uzi Vert, og vil være første gang The Weeknds optræder i Danmark, hvor han selv er hovednavnet.

Sidste gang han besøgte Danmark i 2014, varmede han op for landsmanden og rapperen Drake.

Billetsalget starter 4. november klokken 10 på Live Nations hjemmeside.

Facebook
Twitter