Festival afslører seks nye, store danske navne

Både Magtens Korridorer og Carpark North lægger vejen forbi Esbjerg Rock Festival 2018.

Magtens Korridorer med forsanger Johan Olsen i spidsen er blandt de danske kunstnere, der lægger vejen forbi Esbjerg Rock Festival 2018. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen © Scanpix)

Hvis du allerede nu vil varme op til næste års Esbjerg Rock Festival, afslørede festivalen i går yderligere seks danske kunstnere, du skal have tilføjet til din playliste.

Blandt andet tager Johnny Madsen færgen fra Fanø til fastlandet for at underholde det esbjergensiske publikum, og også sanger og sangskriver Rasmus Walter lægger vejen forbi Vognsbølparken i Esbjerg i starten af juni næste år.

Derudover kan du opleve de danske rockgrupper med det engelsksprogede repertoire Carpark North og Mew.

Fra D-A-D til soloalbum

Forsanger og guitarist Jesper Binzer har lavet 11 album med rockgruppen D-A-D, der det seneste år har holdt en kreativ pause, hvor Jesper Binzer har haft tid til at skabe soloalbummet 'Dying is Easy', der udkom tidligere på måneden.

Han blev også afsløret som ét af de nye navne på festivalen.

Sjette og sidste navn, der i går blev tilføjet festivalplakaten, er den danske rockgruppe Magtens Korridorer med forsanger Johan Olsens stærke stemme i front.

Flere navne på vej

I forvejen er den populære dansker sanger Thomas Helmig offentliggjort til festivalen, og flere danske og internationale navne vil blive præsenteret i løbet af de kommende uger og måneder.

Esbjerg Rock Festival er én af Esbjergs største tilbagevendende kulturbegivenheder og finder sted den 1. og 2. juni.

Du kan læse mere om festivalen her.

Facebook
Twitter