To festivaler hyrer et af Danmarks mest populære rockbands

Northside og Tinderbox tilføjer i dag nye musiknavne. Begge får besøg af Dizzy Mizz Lizzy.

(© PR-Foto)

Husker du ’Silverflame’ og ’Rotator’? Eller hvad med ’Love Is a Loser’s Game’?

Hvis du gør, så vil der med garanti være stor mulighed for at synge med på de tre klassikere fra Dizzy Mizz Lizzy. For bandet, der i 90’erne fik stor succes med netop de sange, besøger den kommende sommer både Northside og Tinderbox.

Det har de to festivaler offentliggjort i dag.

Anmelder kaldte koncert en folkefest

Dizzy Mizz Lizzy udsendte sidste år bandets første album i tyve år, ’Forward in Reverse’, og gæstede i den forbindelse flere danske festivaler i både 2015 og 2016. Blandt andet Northside i 2015, hvor Berlingskes anmelder blandt andet mente, at det danske rockband omdannede festivalen til en ren folkefest.

Derudover har både Tinderbox og Northside offentliggjort to andre navne til deres programmer.

C.V. Jørgensen til Aarhus

Northside i Aarhus vil få besøg af C.V. Jørgensen, som allerede er på plakaten i Tinderbox i Odense og desuden også kommer på Roskilde Festival. C.V. Jørgensen har tidligere på måneden offentliggjort, at han vil tage på turné i april næste år, og billetterne til de koncerter er allerede udsolgt.

Festivalen i Aarhus får også besøg af Nik og Jay, der angiveligt ikke kræver nogen anden præsentation end blot et ’Boing!’.

Carpark North til Odense

Tinderbox tilføjer også to nye danske navne til sit program. Det er Carpark North, der blandt andet er kendt for ’Transparent and Glasslike’, og som i år er udkommet med nyt album.

Derudover besøger Alex Vargas for første gang Tinderbox. Han udgav tidligere i år sit debutalbum 'Cohere'.

Facebook
Twitter