Fodbold sparker Melodi Grand Prix ud af Parken

Parken i København kommer ikke til at danne ramme om Det Internationale Melodi Grand Prix næste år.

Emmelie de Forest sang Danmark til sejr ved det Internationale Melodi Grand Prix i Malmø, og nu er det afgjort, at Parken ikke lægger hus til arrangementet i 2014.

Parken i København kommer ikke til at danne ramme om Det Internationale Melodi Grand Prix i 2014. Selskabet bag nationalarenaen, Parken Sport & Entertainment trækker sit bud, oplyser virksomheden.

Parken begrunder beslutningen med, at det tager op til seks uger i en kalender at huse arrangementet, og derfor kan Parken ikke løse opgaven.

Af hensyn til især fodboldklubben F.C. København og det danske fodboldlandshold, der spiller sine hjemmekampe i Parken, kan selskabet derfor ikke løse opgaven. Sådan lyder det fra administrerende direktør i Parken, Anders Hørsholt.

Travlt kampprogram

- Fodbolden prioriterer vi højest, og især F.C. København vil have et travlt kampprogram til næste forår. Derfor har vi truffet denne beslutning, selv om vi sætter stor pris på, at mange ser os som en god ramme for MGP 2014, siger han.

- Vi følte også, at det var bedst at undersøge tingene i god tid, og det har vi nu gjort. Desværre er konklusionen, at det ikke er aktuelt for Parken at huse det internationale MGP næste år, siger Anders Hørsholt.

/ritzau/