Go' røv - og go' weekend: Se hvad der hittede i Boogie for præcis 15 år siden

Få et nostalgisk gensyn med det legendariske musikprogram og se, hvilke musikere der dominerede Boogie-listen for 15 år siden.

Hvis man kigger på hitlisterne lige nu, er det navne som Ed Sheeran, Gilli, Fool og Drake, der dominerer dem. Men sådan har det ikke altid været.

Hvis du var barn eller ung i 00'erne, har du med garanti brugt en del eftermiddage i selskab med værterne på musikprogrammet 'Boogie', der sendte fast på DR1 fra 2002-2010.

Saseline Sørensen og Huxi Bach var to af de populære værter, og sad i sofaen, da ugens Boogie-liste blev afsløret for 15 år siden, fredag den 15. marts 2003.

Og lad os bare sige, at rocken – og især den mere emoagtige slags – fyldte meget dengang. Det kan du også nyde nedenfor, hvor vi har lagt top 5-numrene klar til din fredagsfest!

Og nyd så i øvrigt klippet øverst oppe, hvor hus-dj DJ Noize har svært ved at skjule sin manglende begejstring for numrene på listen...!

Boogie-listen den 15. marts 2003

10. Red Hot Chili Peppers 'Can't Stop'

9. Christina Aguilera 'Beautiful'

8. Nelly feat. Justin Timberlake 'Work It'

7. Julie 'Shout'

6. SUM 41 'The Hell Song'

5. Linkin Park 'Somewhere I Belong'

Det var vist især rocknumrene, gæste-DJ Noize var mindre tilfreds med i ugens Boogieliste. Og blandt dem tæller bestemt amerikanske Linkin Park, der var på trapperne med gruppens andet album, 'Meteora'.

Førstesinglen 'Somewhere I Belong' var spritny i marts 2003 - men Boogie-seerne var altså vilde med Linkin Parks hårde skal og en noget blødere kerne...

0:00

4. Avril Lavigne 'I'm With You'

Den canadiske pop-goth-punk-skater Avril Lavigne indtog verden i 2002 med 'Complicated' og 'Sk8er Boi' - og i foråret 2003 var det Lavignes første ballade, der indtog verden.

Signlen blev året efter nomineret til en Grammy for bedste sang i konkurrence med Eminem og Christina Aguilera. Vinderen blev dog Luther Vandross (!).

0:00

3. Good Charlotte 'Lifestyles of the Rich and the Famous'

Med punk-attitude, tatoveringer og eyeliner rockede amerikanske Good Charlotte sig ind på alverdens hitlister med 'Lifestyles of the Rich and the Famous'.

Sangen, der er fra bandets andet album, blev gruppens helt store gennembrud og sikrede sig heftig rotation på MTV takket være deres tilhørende bad ass-musikvideo.

0:00

2. Carpark North 'Transparent & Glasslike'

Danske Carpark North smed kæmpehittet på gaden i begyndelsen af 2003 som foreløber for debutalbummet.

Midt i marts måned lå det solidt placeret som nummer fem på albumhitlisten, vel at mærke i cd-skivens velmagtsdage. Samtidig var 'Transparent & Glasslike' den 5. mest spillede sang i radioen - og altså Boogie-seernes næsten-favorit.

0:00

1. Eminem 'Sing For the Moment'

Boogie Listens seere var vilde med Eminems hit 'Sing For the Moment', der har lånt sit omkvæd fra Aerosmith-rockklassikeren ’Dream On’.

Nummeret var den fjerde single fra albummet ’The Eminem Show’ og udkom i februar 2003. Trods sin topplacering på Boogie Listen opnåede sangen faktisk kun at toppe et lands officielle hitliste, nemlig Portugals. Til gengæld lå den solidt på top-10 i 17 lande.

0:00
Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk