Gulddreng fra graven: Her er 3 stjerner der kan løfte arven videre efter mig

Popfænomenet Gulddreng er ikke længere. Vi fik ham til at pege på sine efterfølgere inden afslutningsbraget fredag aften.

Gulddreng lagde sig selv i graven i Royal Arena fredag. Vi nåede at få hans bud på, hvem der skal overtage faklen, depechen og mikrofonen efter ham. (Foto: TORBEN CHRISTENSEN © Scanpix)

Fredag aften steg Gulddreng til himmels fra Royal Arena i København efter et hypet afskedsshow.

Men inden det kom så vidt for den danske blingbling-stjerne, fik vi ham til at pege på de tre danske sangere, der kan tage arven op efter ham.

Tre sangere, der har potentialet til at fylde de danske scener helt til kanten. Tre kunstnere, der kan skabe den næste ”Model” eller ”Se mig nu”.

Tre musikere der kan gå i Gulddrengs fodspor – selvom de godt nok alle sammen satte aftryk i dansk musik før ham selv …

(Foto: Foto fra Mads Langers Facebookside)

Mads Langer

Den 34-årige singer- songwriter er et produkt af Skive, ligesom Superheroes og Duné. På fem år byggede Mads Langer sig selv op fra gademusikant til en af Danmarks mest spillede artister – og har også haft en vis succes i udlandet.

Nu er han klar til at optræde som gulddreng:

- Prøv at tjekke hans sidste pressebillede, hvor han sidder med solbriller og sit flotte guldur på. Det ligner til forveksling et billede, jeg kunne have taget, siger Gulddreng.

(Foto: Sonny Munk Carlsen)

Rasmus Seebach

’2017’ er bare den sidste af en lang række landeplager fra Rasmus Seebachs stemmebånd, siden han i sommeren 2009 debuterede med ’Engel’ og begyndte at fylde de store danske scener.

Gulddreng er lidt skeptisk overfor at pege på Seebach som sin arvtager, for den gyldne fakkel er svær at føre videre. Men ok: Han er guld værd:

- Jeg mødte Seebach forleden til Zulu Awards, så han er frisk i min hukommelse. Og så er han bare en folkekær god sanger og sangskriver, siger Gulddreng.

Kidd

Efter en række undergrundshits og et par fuldtræffere over jorden droppede Kidd i 2015 sin karriere som Kidd og kaldte sig i stedet for … Heimdals Sidste Vogter.

I 2016 genopstod Kidd dog igen. Gulddreng er ikke overbevist om, at Kidd kan bære arven videre, men hans største hit kan noget derhenad:

- Jeg tror, hvis man tog Kidds ’Ik lavet penge’ og ændrede teksten til ”jeg har lavet penge og jeg har lavet damer”, så kunne det godt have være en Gulddreng-sang.

Facebook
Twitter