Historisk hurtigt: Udsolgt til Roskilde Festivalen

Partoutbilletterne til årets Roskilde Festival er udsolgt - og det er det hurtigste salg i de seneste 20 år.

Roskilde Festival melder udsolgt af partoutbilletterne til årets festival. (Foto: TORBEN CHRISTENSEN © Scanpix)

Alle 80.000 partoutbilletter til årets Roskilde Festival er nu solgt efter et historisk hurtigt billetsalg. Der er dog stadig endagsbilletter tilbage til torsdag, fredag og lørdag.

Det er det hurtigste billetsalg i 20 år - og det næsthurtigste i festivalens 47-årige historie. Kun i 1996 blev festivalen udsolgt hurtigere.

- Det er helt fantastisk, at vi igen kan melde udsolgt, og især at vi tilmed kan gøre det i så god tid før festivalen. Samtidig peger billetsalget i retning af, at vi igen kan forvente at leve op til vores almennyttige formål og donere et millionbeløb til velgørende formål efter festivalen, siger festivalens talskvinde Christina Bilde i en udtalelse.

Advarer om ugyldige billetter

Blandt hovednavnene i år er Eminem, Bruno Mars, Nick Cave & The Bad Seeds, Gorillaz, Massive Attack, Dua Lipa og David Byrne.

Festivalen advarer samtidig med meldingen om udsolgt om risikoen for at købe ugyldige billetter ad uofficielle kanaler:

- Når Roskilde Festival er udsolgt, sælges der ofte billetter fra uofficielle steder som Viagogo - og ofte til overpriser. Hvis billetter stjæles eller mistes, kan billetnumrene gøres ugyldige. På denne måde kan svindlere forsøge at sælge billetter, som i virkeligheden er ugyldige.

Festivalen finder i år sted fra lørdag den 30. juni til og lørdag den 7. juli.

Facebook
Twitter