Hør det nye hit: Nephew gør comeback i X Factor

Fredag gæstede rockbandet Nephew X Factor på DR1 for at spille deres nye single 'Amsterdam'. Se deres optræden her.

Fredag løb andet liveshow i 11. sæson af X Factor over skærmen på DR1.

Og i anledning af aftenens tema, 'Made in Denmark', fik programmet fint besøg.

Udover de otte resterende solister og grupper, som kæmper om vindertitlen, blev studiets scene nemlig indtaget af det succesfulde, danske rockband Nephew.

Det gjorde de med en vaskeægte verdenspremiere: bandet optrådte nemlig med deres nye single 'Amsterdam' for første gang.

En sang, som for nylig stormede ind på andenpladsen over de mest spillede sange i dansk radio.

Se Nephews optræden i videoen øverst og hør deres hit fra 2012, 'Hjertestarter', her.

Nyt medlem i Nephew: Rimelig vildt

Det er også bandets første udgivelse i deres nye konstellation, som ud over de garvede herrer i gruppen nu også tæller sangskriver og producer Marie Højlund, som var begejstret efter bandets første fælles liveoptræden.

- Det er rimelig vildt, synes jeg. Vi har været i gang i et år og lavet ny musik. Jeg er meget tilfreds, udtalte bandets nyeste medlem.

Joakim Ingversen, som i disse uger vikarierer som vært for sin kone Sofie Linde, fik på vegne af de håbefulde X Factor-deltagere et par råd om, hvordan man klarer sig i musikbranchen, fra Nephews frontmand, Simon Kvamm:

- Jeg synes, det giver mening at kigge tilbage i musikhistorien. Også fra før man blev født. Og find nogle legekammerater. Det er sjovest at spille musik sammen, lød det fra den erfarne sanger og entertainer.

Facebook
Twitter