Janet Jackson aflyser dansk forårskoncert

Så er der dårligt nyt til fans af den amerikanske sangerinde. Hendes koncert i København er udskudt på ubestemt tid.

Janet Jackson udgav sidste år nyt album. Derudover modtog hun en ærespris ved BET Awards i Los Angeles, hvor hun her ses blandt fans. (Foto: Kevork Djansezian © Scanpix)

Janet Jackson har været nødt til at aflyse sin danske koncert. Det oplyser koncertbureauet Live Nation Danmark.

Grundet problemer med tour-planlægningen har det desværre været nødvendigt at udskyde den europæiske ’The Unbreakable Tour’, skriver Live Nation på sin facebookside.

En ny dato for popstjernens besøg i Danmark kendes på nuværende tidspunkt ikke, så alle billetter til koncerten i Forum lørdag den 30. april ”refunderes derfor, hvor de er købt”, oplyser bureauet.

At hele den europæiske del af ’The Unbreakable Tour’ er udskudt, rammer blandt andet hendes fans i lande som Tyskland, England og Frankrig.

Der er endnu ikke kommet en officiel forklaring på aflysningerne fra Janet Jackson, der for nyligt har gennemgået operationer, og derfor også var nødt til at udskyde sine planlagte koncerter i USA. Det skriver BBC.

Men nu må de europæiske fans altså også vente. I januar kom hun ellers med følgende udtalelse:

- Jeg er ved at komme mig. Mine læger har godkendt mine planlagte koncerter i Europa, og som jeg har lovet, finder vi nye datoer for de udskudte koncerter. Tak for jeres kærlighed og bønner.

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver torsdag.

Vis alle nyhedsbreve