Karl William om P3 Prisen: Det var seriøst den pris, jeg havde drømt om

Aftenens helt store vinder var Karl William, som vandt 'P3 Prisen'. Men han var ikke den eneste. 'P3 Talentet' 2016 gik til bandet Chinah.

- Vi skal bare fortsætte med at lave musik. Vi har lavet nogle nye numre, som udkommer om ikke så længe. Som vi forhåbentlig får ligeså god respons på, lyder det fra Karl William.

Sidste år vandt han P3 Talentet, men i år løb Karl William med hovedprisen til P3 Guld, da han fik overrakt P3 Prisen og en check på 100.000 kroner.

Det var en euforisk, storsmilende og lidt utålmodig vinder, der kom af scenen efter showet sluttede sent fredag. Han kunne nemlig ikke vente med at fejre prisen med sit band.

- Jeg er glad, jeg er sindssygt glad. Jeg havde virkelig ikke regnet med det, for det må man jo ikke, lød det fra Karl William umiddelbart efter showet.

Det var som slowmotion

Det, at årets vinder ikke havde forventet at stå med prisen i hånden, gjorde oplevelsen helt speciel, fortæller Karl William.

Da Ukendt Kunstner råbte hans navn op, føltes det som et playstationspil:

- Har du nogensinde spillet GTA? Der er en knap, så det hele bliver i slowmotion. Sådan havde jeg det, da mit navn blev råbt op. Det var super fedt, men alt gik langsomt!, siger han.

Pengepuljen på de 100.000 kroner ved han endnu ikke, hvad han skal bruge på, men én ting er sikkert:

- Vi skal bare fortsætte med at lave musik. Vi har lavet nogle nye numre, som udkommer om ikke så længe. Som vi forhåbentlig får ligeså god respons på, siger han.

Vil vinde P3 Prisen igen

Karl William har faktisk slet ikke fået nok af P3 Guld endnu, selvom han nu både har vundet P3 Prisen og P3 Talentprisen.

- Kan man vinde P3 Prisen igen? For så vil jeg det. Det var seriøst den pris, jeg havde drømt om, slutter Karl William, inden han skynder sig at hen til resten af bandet.

Chinah løb med 'P3 Talentet'

Der var god stemning backstage, efter Chinah havde vundet 'P3 Talentet'.

De tre unge, nyudklækkede talenter kom skrålede ned ad gangen, helt høje ovenpå aftenens prismodtagelse.

- Vi har det virkelig godt lige nu. Vi kan næsten ikke være i os selv. Det er helt syret, lød det fra det overraskede band.

For Chinah er det vigtigste, at de holder sammen, og at der er plads til alle i bandet.

- Det, at spille i et band, hvor man skal forstå hinanden og finde det, der giver mening - det er vildt specielt og vigtigt for os, fortæller Chinah.

De tre unge kunstnere havde ikke regnet med at hive prisen hjem og derfor havde de heller ikke planlagt takketalen.

- Vi havde oprigtigt ikke regnet med det og havde ikke forberedt nogle takketale. Den opstod rimelig spontant, fortæller trioen.

Facebook
Twitter