Kendt sydafrikansk band laver eget cannabismærke

Rap-rave gruppen Die Antwoord annoncerer nyt forretningsinitiativ, hvor de blandt andet vil sælge cannabis-chokolade.

Tilbage i 2015 lancerede den amerikanske rapper Snoop Dogg sit eget cannabismærke, og nu er den sydafrikanske hip-hop gruppe Die Antwoord hoppet med på vognen. (Foto: Roger Kisby © 2010 Roger Kisby)

Den sydafrikanske rapgruppe Die Antwoord bestående af Ninja, Yolandi og God trækker igen overskrifter.

Tidligere på måneden skrev det kvindelige medlem af gruppen, Yolandi, en vred besked på Instagram, hvor hun beskyldte filminstruktøren David Ayer for at have kopieret bandets stil i den nye film ’Suicide Squad’.

Nu er det så kommet frem at bandet har valgt at lancere eget cannabismærke.

Det skriver avisen The Independent.

Sælges i lovlige stater

Bandets cannabiskollektion med navnet 'Zef Zol' vil bestå af blomster, vapours, læbebalsam, mundsprays og chokolade og er lavet i et samarbejde med ’Natural Cannabis’, der er Nordamerikas største leverandør af cannabis-lægemidler.

- Alle vores ’Zef Zol’-produkter er gode og overkommelige og vil være tilgængelige i en cannabisbutik nær dig. (Hvis du altså lever i Californien, Nevada, Colorado, Oregon og et par andre amerikanske stater, som jeg har glemt… Jeg er fucking stoned), skriver bandmedlemmet Ninja på Instagram.

Zef Zol-produkterne vil i første omgang kun blive solgt i de amerikanske stater, der har legaliseret salget af cannabis.

Die Antwoord gæstede også årets Roskilde Festival.

Gruppens show begejstrede de mange danske musikanmeldere, der kaldte det både bizart og klogt.

I næste måned udkommer Die Antwoords fjerde studiealbum ’Mount Ninji and Da Nice Time Kid’.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk