Kræftsyg Kim Larsen aflyser koncerter: Jeg er ved at blive en gammel nar

Den folkekære sanger har fået konstateret prostatakræft og må derfor aflyse sine kommende udsolgte koncerter.  

Kim Larsen er en populær herre også på landets mange festivaler. Her ses han under en koncert på Smukfest. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen © Scanpix)

Hvis der er ét ord, der går igen, når man kigger på Kim Larsen & Kjukkens turnéplan, så er det ordet ’udsolgt’. Billetterne til samtlige koncerter frem til marts er for længst revet væk.

Men der bliver ikke nogen vinterkoncerter.

Det skriver Kim Larsen på sin facebookside.

Det skyldes, at den folkekære sanger i december fik konstateret prostatakræft og for tiden behandles for sygdommen, hvilket tærer på kræfterne.

- Jeg undskylder mange gange overfor både publikum og arrangører. Jeg er ved at blive en gammel nar, og meget imod min vilje har jeg måttet indse, at jeg har brug for ekstra tid til at komme i spilleform igen. Men jeg regner bestemt med at være klar til sommer, skriver Kim Larsen på sin facebookside.

Indlagt før jul

72-årige Kim Larsen blev kort før jul indlagt på Odense Universitetshospital.

Dengang lød den korte forklaring, at der var opstået komplikationer i forbindelse med omlægning til ny medicin.

Kim Larsen skulle have taget hul på sin vinterturné med tre udsolgte koncerter i Amager Bio allerede i næste uge og efter en større rundrejse i landet sluttet af i Greve den 3. marts.

Billetter til de kommende koncerter kan refunderes, hvor de er købt.

DR2 sendte så sent som i lørdags en temalørdag om Kim Larsen.

Du kan blandt andet se dokumentarfilmen 'Kim Larsen - folkets sanger' fra 2015 - der blev lavet i anledningen af sangerens runde fødselsdag - ved at klikke her.

Du kan også høre et par af Kim Larsens klassikere her:

0:00
0:00
FacebookTwitter