Linkin Park hylder afdød forsanger: Vores liv blev gjort bedre af dig

Bandet er kommet med deres offentlige udsagn efter Chester Benningtons død og har desuden oprettet en hyldest-hjemmeside.

- I løbet af de sidste par dage har vi set et udbrud af kærlighed og støtte, både offentligt og privat, fra hele verden, lyder det fra Linkin Park efter forsangeren Chester Benningtons død. (Foto: Steve Marcus © Scanpix)

- Vi forsøger at minde os selv om, at de dæmoner, der tog dig væk fra os, altid var en del af aftalen. Det var trods alt, hvordan du sang om dem, der fik alle til at forelske sig i første omgang.

Sådan skriver bandet Linkin Park i det 'statement', de siden forsangeren Chester Benningtons død har annonceret, de ville komme med, når de var klar.

Bandet henviser til, at Chester Bennington valgte at tage sit eget liv, og det har i flere år været offentligt kendt, at forsangeren gennem årene har haft en del personlige ting at kæmpe med.

- Din fravær efterlader et tomrum, der aldrig kan blive fyldt - en skræmmende, sjov, ambitiøs, kreativ, venlig og generøs stemme i rummet mangler, skriver bandet videre, og sætter til slut spørgsmålstegn ved fremtiden - muligvis også bandets fremtid.

Siden det blev offentliggjort at forsangeren i Linkin Park, Chester Bennington var fundet død i sit hjem, har fans over hele verden hyldet ham. Her ses en forsamling af fans i Mexico City. (Foto: EDGARD GARRIDO © Scanpix)

- Selvom vi ikke ved, hvilken vej vores fremtid kan tage, ved vi, at hvert af vores liv blev gjort bedre af dig. Tak for den gave. Vi elsker dig og savner dig så meget.

Bandet har desuden oprettet en hjemmeside, der fungerer som en mindetavle til Chester Bennington og desuden guider brugerne til en nødhjælpslinje.

Siden gik i luften i weekenden, og der er allerede kommet overvældende meget respons fra fans, der har lavet tegninger, lagt videoer op fra koncerter og skrevet om deres minder med Linkin Park.

Få hjælp her:

  • Har du selvmordstanker, kan du ringe til Livslinien på 70 201 201.

  • Telefonen er åben fra klokken 11.00 til 07.00 om morgenen hele året rundt. Alle samtaler er anonyme.

  • Livslinien arbejder på at nedbringe antallet af selvmord og selvmordsforsøg i Danmark, ligesom Livslinien ønsker at fjerne tabuer omkring selvmord.

FacebookTwitter