Lukas Graham går tomhændet hjem fra kæmpe prisfest

Det danske band var nomineret i tre kategorier, men måtte se sig slået af blandt andre Adele ved nattens store Grammy-show.

Danske Lukas Graham ses her på den røde løber ved dette års Grammy. (Foto: Mario Anzuoni © Scanpix)

Hun er ikke sådan at slå af pinden, den britiske stjerne Adele.

Det må det danske band Lukas Graham sande efter musikkens største prisshow, Grammy Awards, blev holdt i Los Angeles natten til mandag, dansk tid.

Her var bandet nomineret i kategorierne årets indspilning, årets sang og bedste popduo/gruppeoptræden. Det blev dog Adele og gruppen Twenty One Pilots, der løb med statuetterne.

Lukas Graham havde på forhånd ikke regnet med at vinde grammyerne.

- Jeg forventer det ikke. Vi nyder bare turen, udtalte han for nyligt til Billboard.

God grund til at være stolte alligevel

Sandie Westh, vært på P7 Mix, mener dog, at vi som danskere har god grund til at være stolte af bandet, for det er kæmpestort, at de er blevet nomineret tre gange med bare ét hit, siger hun:

- Det betyder jo også, at der er nogle, der holder øje med de her drenge nu. Det har været et stort år for dem, og på en eller anden måde var det her bare den sidste fjer i hatten for 2016. Nu kan vi så se frem på 2017, siger hun til P1 Morgen.

Lukas Graham var på scenen sammen med countrystjernen Kelsea Ballerini for at optræde. (Foto: Lucy Nicholson © Scanpix)

Selv uden at modtage statuetter fik Lukas Graham lidt af spotlyset ved nattens Grammy-show, hvor alle de store stjerner var samlet.

Den danske gruppe fik nemlig fornøjelsen af at optræde med deres verdensomspændende hit ’7 Years’ sammen med countrysanger Kelsea Ballerini, der i et mix med danskerne serverede sit eget hit ’Peter Pan’.

Du kan se klip fra deres optræden her.

Lukas Graham var i øvrigt ikke den eneste danske nominerede ved årets store Grammy-show. Også Mathias Høst Normark bejlede til en pris for sit design af J.Viewz-albumcoveret til udgivelsen '401 Days'.

Han blev dog slået af designet til udgivelsen ’Edith Piaf 1915-2015’ af Gérard Lo Monaco.

Facebook
Twitter