Major Lazer og andre verdensstjerner spiller på årets Smukfest

Smukfest har i dag offentliggjort stort set hele sit musikprogram, der også byder på Mark Ronson, Ellie Goulding, DJ Snake, L.O.C, Jamiroquai og Rasmus Seebach.

For to år siden spillede Major Lazer på Tinderbox. I år kommer de til Smukfest med deres mange hits. Mon ikke vi kan være sikre på, at de spiller verdenshittet 'Lean On' igen? (Foto: Sophia Juliane Lydolph © Scanpix)

Der bliver rig mulighed for både at skråle i flok med vennerne og danse igennem nede foran Bøgescenen, når Smukfest indtager skoven i Skanderborg i august.

Årets program kommer nemlig blandt andet til at byde på store, dansevenlige navne som Jamiroquai, Major Lazer, DJ Snake, Alesso, Martin Jensen og Mark Ronson.

Men der er også udenlandske stjerner som Clean Bandits, White Lies, Zara Larsson, Status Quo, Anne-Marie og Mark Ronson på programmet.

Smukfest-klassikere og nye popnavne

Derudover er der masser af danske hitmagere på festivalens scener, der både får besøg af navne som L.O.C., Nik & Jay, Suspekt, Gnags, Carpark North, Sort Sol, The Minds Of 99, Savage Rose, Gulddreng, Mads Langer, Peter Sommer og Simon Kvamm.

Det har Smukfest netop offentliggjort.

Festivalen har dog umiddelbart ikke brug for store navne for at sælge billetter.

Faktisk kunne festivalen melde om udsolgt på sine partoutbilletter i løbet af bare én dag. Året før tog det trods alt 50 dage at melde om udsolgt, selvom Smukfest endnu ikke havde offentliggjort nogen navne.

Vil man opleve årets koncerter og stemningen i bøgeskoven, må man derfor sidde klar til at købe endagsbilletter. De bliver først sat til salg den 8. februar.

Du kan se samtlige Smukfest-navne HER.

Facebook
Twitter