Metallica aflyser koncert i København

Det er forsangeren James Hetfields helbred, der har fået bandet til at udskyde koncerten.

Metallica indviede fredag aften Royal Arena med en udsolgt koncert. (Foto: NILS MEILVANG © Scanpix)

Metallica aflyser morgendagens koncert i den nye Royal Arena i Ørestad på Amager.

Det oplyser bandet på Facebook.

Aflysningen skyldes, at forsanger James Hetfield er blevet syg.

- Vi er meget skuffede over, at måtte fortælle jer, at som lørdag er skredet frem, er James' helbred og særlig hans hals ikke forbedret og han har fået ordre på fra lægen ikke at synge en eneste tone, skriver bandet på Facebook.

Allerede under koncerten i går var James Hetfields helbred i fokus. Fra scenekanten forklarede han publikum, at han var syg, og beklagede desuden bandets dårlige lyd.

Metallica-koncerten er blevet rykket til d. 2. september.

James Hetfields tilstand bliver fulgt dag til dag, og Metallica vil på Facebook komme med opdateringer omkring situationen.

Bandet skriver desuden, at koncertgæster, der har mulighed for at komme til koncerterne d. 7. eller 9. februar sammen sted kan kontakte arrangøren, Ticketmaster, som så vil forsøge at erstatte billetterne til i morgen med billetter til koncerterne tirsdag eller torsdag i næste uge.

Der er dog kun få billetter til de to koncerter.

Folk, der ikke har mulighed for at komme til koncerten d. 2. september vil kunne få deres penge tilbage ved at henvende sig til arrangøren.

- Endnu engang tak for al støtten og omsorgen I altid har vist os i Danmark. Vi kommer igen, skriver Metallica på Facebook.

Se hvordan det så ud, da Metallica fredag indviede Royal Arena. Klik på play.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk