MGP-vært Barbara Moleko: - Børnene er SÅ seje!

Barbara Moleko er overrasket over niveauet hos årets deltagere i MGP og afslører også, at jobbet som MGP-vært er en drøm, der bliver indfriet.

Om kort tid fyres der op for MGP 2017, og det bliver med sangerinden Barbara Moleko som én af de to værter. Noget, som hun har glædet sig rigtig meget til.

- Det at være MGP-vært har været en lille drøm, afslører hun.

- Jeg har aldrig lavet sådan noget her før. Det har været fedt!, siger hun om forløbet indtil videre.

Og hun er meget overrasket over det høje niveau blandt årets deltagere, fortæller hun.

- Ungerne er så seje! Jeg tror, mine forventninger var lidt lavere i forhold til, hvad de kunne præstere, både med hensyn til at synge og danse og være til stede foran kameraet. Der må jeg sige, jeg virkelig er blevet overrasket, siger hun.

Aftenens MGP-værter Barbara Moleko og Sofie Østergaard. For Barbara Moleko har det været en drøm at være MGP-vært. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © (c) DR)

En oplevelse for livet

Hun er også meget begejstret for hele opsætningen omkring showet.

- Jeg synes, opsætningen er genial. Ungerne får en lille smag af, hvordan det er at være en kæmpe superstjerne. Der er mange af mine kolleger, der ikke engang får lov til at spille på så stort et setup, siger hun og fortsætter.

- Jeg tror, det er godt for dem. Og jeg tror, det er noget, de aldrig nogensinde glemmer, siger Barbara Moleko, der får selskab i værtsrollen af børnevært Sofie Østergaard.

Anne Gadegaard: Gælder om at have det sjovt

Den tidligere MGP-deltager Anne Gadegaard har også fået lov at afprøve værtsrollen i forbindelse med aftenens MGP, hvor hun sammen med Joakim Ingversen har sendt live fra MGP-optakten hele dagen som optakt til det store show.

Som tidligere deltager har hun også et par gode råd til de børn, der er med i årets MGP.

- Bevar roen, nyd det og bare hav det sjovt med det!, siger hun.

Anne Gadegaard og Joakim Ingversen er optaktsværter til MGP 2017. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Dr)

Anne Gadegaard var selv med i MGP, da hun var 11 år, hvor hun vandt med 'Arabiens Drøm' og hun kan se en stor forskel på showet fra dengang og til i dag.

- Der er sket en kæmpe forandring. Dengang jeg var med, var det jo bare et lille studie i Danmarks Radio. Jeg tror måske, der har kunnet være 100 mennesker - og så en lillebitte scene. Nu er det jo en gigantisk scene med plads til mange tusinde mennesker, siger hun.

Hør hende fortælle i videoen her:

FacebookTwitter