Mø om verdenshittet ’Lean On’: Den må have ramt et eller andet

Den fynske sangerinde er overrasket over, at hendes sang med Major Lazer og DJ Snake er blevet så stort et hit.

Mø, der i år har slået Spotify-rekord med Major Lazer, udgiver i 2016 sit næste album, hvor man blandt andet finder singlen 'Kamikaze'. (Foto: David Leth Williams © Scanpix)

Tonerne af ’Lean On’ har pumpet ud af mangt en højtaler og høretelefon hele sommeren.

Men at sangen ligefrem skulle tage titlen som det mest spillede nummer nogensinde på Spotify, kom sikkert bag på de fleste.

Det har i hvert fald overrasket danske , der har indspillet hittet sammen med Major Lazer og DJ Snake.

- Jeg tror ikke, der var nogen af os, der havde regnet med, at det ville så massivt et hit. Men det er jo fantastisk, at det er blevet det, siger Mø til P1 Morgen.

Sangerinden med det borgerlige navn Karen Marie Ørsted var bare enig med sine musikalske samarbejdspartnere om, at det var et godt nummer.

- Den må jo have ramt et eller andet. Da vi udgav den, var vi jo bare glade, fordi vi kunne lide den og synes, det var et sjovt nummer, siger Mø.

Hun glæder sig lige nu over alt, hvad der er sket de seneste år, siden hun slog igennem som solokunstner med sangen ’Pilgrim’ i 2013.

- Det har været nogle fantastiske år. Når man sådan lige får remset alle de ting op, der er sket, så bliver man helt lykkelig, siger Mø, der forklarer sin succes med held, hårdt arbejde og høje ambitioner.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk