Northside afslører de første fem navne

Der er allerede store internationale navne på plakaten til den aarhusianske Northside Festival 2018.

The National vender tilbage til næste års Northside Festival. Her ses frontmand Matt Berninger under bandets optræden på Northside i 2014. (Foto: Axel Schütt © Scanpix)

Tirsdag løftede Northside festival i en pressemeddelelse sløret for de første fem navne, der kommer til at pryde næste års festivalplakat.

Og festivalen lægger ud med at afsløre fem solide amerikanske navne.

Således har rockbandsene The National og Queens of The Stone Age, der begge tidligere har været på Northside-plakaten, takket pænt ja tak til igen at lægge vejen forbi Aarhus til juni næste år.

Aktuelle anmelder-darlinger

De sidste tre navne, der er blevet afsløret i dag, er den provokerende karakter Father John Misty, pop/punk-bandet Deerhunter og ambient pop-gruppen Cigarettes after Sex, der udkom med deres længe ventede debutalbum i juni.

- Der er både aktualitet og masser af anmelderstjerner bag de her bands, fortæller talsmand og booker for Northside, John Fogde, til DR.

Blandt andet vender the National tilbage med deres syvende, anmelderroste album 'Sleep Well Beast' på repertoiret, mens det legendariske rockband Queens of the Stone Age med forsanger og guitarist Josh Homme i front kan tage deres nye album 'Villains' med i bagagen.

'Lige i målgruppen'

Ud over at bandsene er aktuelle og anmelderroste, rammer de også lige ned i Northsides målgruppe, fortæller John Fogde.

- Det her er fem navne, som rigtig mange vil beskrive som typiske Northside-navne. Det er et godt signal for os at sende, at det her er lige ned i målgruppen og navne som vores gæster rigtig gerne vil se, fortæller John Fogde.

- Både Queen of The Stone Age og The National har spillet hos os før med stor succes, og vi glæder os også til at præsentere Father John Misty, der har opnået stor popularitet herhjemme, for første gang. Med Cigarettes after Sex kan vi give folk en ny oplevelse.

Han tilføjer, at der senere vil blive tilføjet mere bredde til programmet med flere genrer og danske navne på plakaten.

Northside 2018 bliver afviklet fra 7.-9. juni og billetter kan købes via Northside.dk.

Facebook
Twitter