Northside er klar med det endelige festivalprogram

Med i alt 37 navne er det endelige program for sommerens Northside-festival i Aarhus klar.

Blandt de nye navne til årets Northside er James Blake, Rasmus Walter og Sort Sol. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

25 navne er blevet præsenteret de seneste fire måneder, og nu er Aarhus-festivalen Northside klar med de 12 sidste, som fuldender årets samlede program.

De nye navne er James Blake, Ride, 2manydjs, The Afghan Whigs, Tom Odell, Thomas Dybdahl, Helgi Jónsson, Rasmus Walter, Who Made Who, Folkeklubben, Lightwave Empire og Sort Sol.

Hovednavnene på årets plakat er dermed Radiohead, Frank Ocean og The Prodigy.

- Vi er særdeles stolte over plakaten til årets festival. De vilde hovednavne var allerede på plads, men med disse tolv navne er der kommet en masse bredde og også lidt mere rock og elektronisk til programmet, siger Northsides talsmand, John Fogde, ifølge en pressemeddelelse.

Større festival

Han fortæller desuden, at der i år vil komme et helt nyt område mellem de to scener på festivalpladsen. Udvidelsen vil betyde, at der vil blive solgt flere billetter, men han lover også, at der skulle blive mere plads til gæsterne.

Northside foregår i Ådalen i Aarhus fra 9. til 11. juni. Du kan se den færdige festivalplakaten med samtlige optrædende navne her.