Ny sang fra Spice Girls' tre tilbageværende medlemmer lækket på nettet

Tre af medlemmerne fra Spice Girls er klar med et comeback. Gruppens første - lækkede - sang 'Song For Her' vækker ikke udelt begejstring.

Spice Girls har solgt over 80 millioner albums på verdensplan. På billedet ses de tre resterende medlemmer af gruppen; Emma Bunton, Melanie Brown og Geri Halliwell. (Foto: JMEnternational © This content is subject to copyright.)

I sommer kom det frem, at tre ud af fem medlemmer fra Spice Girls ville gøre comeback for at markere 20 års-jubilæet for debutsinglen 'Wannabe', som er den bedst sælgende single af en pigegruppe nogensinde.

Og nu er gruppens første single, 'Song For Her', angiveligt blevet lækket på YouTube. Det er der mange på Twitter, der har opdaget, hvor den nye sang deler vandene.

- Den er bare wow!, skriver en bruger.

- Jeg elsker den!, lyder det fra en anden.

- Jeg kan ikke stoppe med at lytte til den nye Spice Girls-sang. Det er perfekt pop, skriver en tredje.

Men der er også mange, der mener, at sangen er forfærdelig, at den aldrig burde være blevet udgivet, og at den lyder som noget fra Eurovision.

Ingen Sporty Spice eller Posh Spice

Den nye Spice Girls-konstellation er en del mindre end den originale besætning; kun Geri Halliwell, Emma Bunton og Melanie Brown har ønsket at være med, mens Melanie Chisholm og Victoria Beckham - også kendt som Sporty og Posh Spice - har frabedt sig det.

Victoria Beckham afviser et comeback, fordi hun har for travlt med sit arbejde som tøjdesigner, mens Melanie Chisholm ikke har en god mavefornemmelse omkring projektet.

- Det var ikke let at tage beslutningen. Men når alt kom til alt, følte jeg bare ikke, det var rigtigt, har Melanie Chisholm sagt i et interview med den britiske avis Daily Mail i september.

På deres hjemmeside kalder de tre resterende medlemmer sig for 'GEM' - deres tre forbogstaver sat sammen. Men det er ikke deres navn, understregede Melanie Brown over for Mirror tidligere på året.

- GEM er navnet på vores hjemmeside - men vi vil altid være Spice Girls.

Ingen af de nuværende medlemmer af Spice Girls har kommenteret på singlen.

Facebook
Twitter